Video’s

Geknipt en geschoren

De liefde bracht Maged Hanna vanuit Egypte naar Nederland en ondernemend als hij is, startte hij zijn eigen kapsalon in de Van Hoytemastraat. Niet zo gek, hij neemt al tweeëntwintig jaar kapperservaring mee. Voor het knippen hanteert hij een bijzondere techniek. Kijk zelf maar wat we bedoelen!

Iedereen is welkom bij Kapsalon & Barbershop Benoordenhout: man, vrouw, jong en oud. En voor de mannen is er ook de mogelijkheid om zich te laten scheren in de babershop. Samen met zijn vijf zeer ervaren collega’s zorgt Maged ervoor dat ieders kapsel, snor of baardje perfect gecoiffeerd wordt.

GEKNIPT EN GESCHORENDe liefde bracht de Egyptische Maged Henna ruim vijf jaar geleden naar Nederland en ondernemend als hij is, startte hij zijn eigen kapsalon in onze straat. Niet zo gek, hij neemt al twintig jaar kapperservaring mee. Voor het knippen hanteert hij een bijzondere techniek. Kijk zelf maar wat we bedoelen! Iedereen is welkom bij Kapsalon Benoordenhout: man, vrouw, jong en oud. En voor de mannen is er ook de mogelijkheid om zich te laten verzorgen in de barbershop. Samen met zijn vier collega's zorgt Maged ervoor dat ieders kapsel, snor of baardje perfect gecoiffeerd wordt.

Publiée par Winkelgebied Van Hoytemastraat sur Samedi 14 octobre 2017